Volkswagen Arteon

Ny fastback kombinerer avantgardedesign og sportslighed.

Den nye firedørs fastback implementerer nyt progressivt Volkswagen-design.

Forlygter og Volkswagen-logo smelter sammen i en helt ny fortolkning af frontdesignet

Tre måneder forud for sin verdenspremiere på Geneve Motor Show, viser Volkswagen de første streger af den kommende topmodels fascinerende konturer. Modellen er blevet navngivet Arteon og ligger i segmentet over Volkswagen Passat.

Med Arteon vil Volkswagen tilføre mærket et meget udtryksfuld og emotionelt design

Den firedørs fastback skal overbevise både ved sit revolutionerende design og ved en høj hverdagsanvendelighed. Mens dørene med de rammeløse vinduer afspejler de typiske stilistiske elementer i en grand tourer, giver en tophængslet og bred bagklap optimal adgang til det enorme bagagerum. Tobias Sühlmann, Volkswagens eksteriørdesigner, forklarer: "Ved første øjekast vækker Arteon begejstring gennem sit udtryksfulde design. Derefter overrasker den med sine praktiske dyder. Denne kombination er unik."

Navnet Arteon - med vægt lagt på den første stavelse - består af to dele: ”Art” beskriver bilens harmoniske linjer og emotionalitet. Det afsluttende ”eon” skal i lighed med fx Phideon, der er Volkswagens topmodel til det kinesiske marked, identificere bilen som en model i premiumsegmentet.

Den nye Arteon bliver vist for første gang på Geneve Motor Show og bliver lanceret på det danske marked i sommeren 2017.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk