Kom helt tæt på Polo

Polo er fyldt med intelligent sikkerhed, komfort og har et 100 % digitaliseret cockpit. Du får altså langt mere, end du normalt kan forvente af en kompakt familiebil. Som standard er Polo nemlig udstyret med LED-lygter, Lane Assist og airbag/hovedairbag på både for- og bagsæde. Du kan desuden se frem til bl.a.:

  • 100% digitaliseret cockpit: Touchskærm, multifunktionsrat og Digital Cockpit er standard i Polo. På de næste udstyrsniveauer får du større skærm og flere funktioner med Digital Cockpit Pro.
  • Ekstra komfort med Travel Assist: Polo holder dig på sporet. Og de andre på afstand. Den er nemlig udstyret med IQ.DRIVE Travel Assist fra Polo Life-udstyrsniveauet. Systemet hjælper dig med at holde vognbane, hastighed og afstand til bilerne foran. Det giver ekstra komfort fx på motorvejen.

Læs mere om Polo

Se priser på Polo


Imponerende design og teknologi
Polo imponerer også, når det kommer til progressivt design og intelligent teknologi. Polo viser sin personlighed allerede ved første blik. Her er det især den nydesignede front med LED-lysstriben mellem forlygterne i kombination med IQ.LIGHT (standardudstyr når du vælger en Polo Style), der er iøjnefaldende. Også indvendigt imponerer Polo, der som standardudstyr kommer med et stort udvalg af udstyrshighlights som fx det overskuelige Digital Cockpit og Composition radioen, som hjælper med at gøre din køretur fra A til B så komfortabel som muligt. Hop ind!

Individualisering af din Polo
Du kan få din Polo præcis, som du vil have den. Polo fås i flere udstyrsvarianter, og du kan selv bestemme hvilken Polo, der passer bedst til dine behov. Du har desuden også muligheden for at tilvælge ekstraudstyr til din Polo, så den bliver præcis som du ønsker det. Du kan eksempelvis vælge den elegant Polo Life, som kan fås med både manuelt eller automatisk gear. Hvis du i stedet er i markedet for en Polo med et mere sportsligt udtryk, så er Polo R-Line måske løsningen for dig. Mulighederne er mange. Valget er dit!.

Byg din nye Polo