double up!

Lige nu har vi et attraktivt tilbud til dig, der drømmer om en Volkswagen up! Du kan nemlig købe kampagnemodellen double up! og få både flotte alufælge og to sæt dæk med i prisen. 

Bilen leveres med 14” Corvara letmetalfælge monteret med sommerdæk. Derudover får du også et komplet sæt Continental vinterdæk monteret på stålfælge med originale Volkswagen hjulkapsler. Du kan altså køre sikkert hele året og samtidig se godt ud. double up! fås fra kr. 117.499,- Samlet værdi for alufælge og dæk kr. 6.499,- 

Mere udstyr end nogensinde før

Hvad enten du drømmer om mere bil for pengene, en stilfuld køreoplevelse, der matcher din personlighed, eller en smart og praktisk bil, du øjeblikkeligt kommer på bølgelængde med, så er double up! det perfekte valg.

Med double up! får du som standard også smartphone-integration, så du blot kan klikke din iPhone eller Android-telefon i holderen og lade mobilen fungere som avanceret infotainmentsystem med bl.a. navigation, køredata og telefoni. Derudover leveres double up! med Climatic airconditionanlæg, City Emergency Brake, sædevarme foran, regnsensor og meget andet som standard.

Hør mere om kampagnemodellen

Du er velkommen til at kigge forbi og høre mere om tilbuddet på double up! Vi står klar til at fortælle dig meget mere om alle mulighederne. 

Kontakt os for en prøvetur


Double up! 1,0 MPI  60 HK fås kontant fra kr. 117.499,-. Forbrug v. bl. kørsel 19,2 km/l. CO
2-udslip 117 g/km. A+.  Indeholder ekstra hjulpakke m. 14” Corvarra alufælge og Continental vinterdæk til en værdi à 6.499,-