Hjulskift hjemme hos dig eller på din arbejdsplads

”Åh nej, nu det igen”. Hvis du som mange andre ikke gider bruge tid på hjulskift eller føler du ikke har tiden til det, kan du nu få en montør hjem til dig. Med vores udkørende service* kommer vores montører hjem til dig og skifter dine hjul – nemt og bekvemt, lige når det passer dig, 7 dage om ugen.**

 

Priser og betaling:

Prisen for udkørende service er kr. 250,- plus prisen for selve hjulskiftet.

(Selve hjulskiftet kan være betalt via serviceabonnementet til din leasingaftale eller via dit selv-tegnede serviceabonnement. Har du ikke et abonnement koster hjulskiftet kr. 499,- (altså en samlet pris på kr. 749,-)

Priserne er inkl. moms.

 

Når du har bestilt udkørende hjulskifteservice bliver din egenbetaling faktureret via e-mail. Du kan derefter betale fakturaen med det medsendte girokort.

 

Forudsætninger:

For at vi kan gennemføre hjulskiftet på din adresse, er det vigtigt at du har et ”komplet hjulsæt” vi kan skifte til. Hvis du f.eks. kun har løse dæk, som først skal monteres på fælge, for at de kan sættes på bilen, skal du besøge vores værksted.

Det er også en forudsætning at dine hjul ligger opbevaret på vores hjulhotel, eller at du selv har dem liggende på monteringsadressen. Vi tilbyder ikke afhentning af hjulsæt fra 3.parts-leverandørerer.

Hvis dine hjul er punkteret eller på anden måde beskadiget, skal du ligeledes kontakte vores værksted.

 

Hvis det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at booke tid allerede i dag.

Bestil hjulskift her

 

*Den udkørende hjulskifteservice udbydes via vores samarbejdspartner Rubberduck

** Kun på udvalgte weekender. Se de ledige weekender i kalenderen